◉ ADZUKI FAZUĽA 500 G
◉ ADZUKI FAZUĽA 500 G
◉ ADZUKI FAZUĽA 500 G
S minimálnou trvanlivosťou do: 12/2023
Adzuki sú malé hnedočervené fazuľky, ktoré máme spojené predovšetkým s použitím v ázijskej kuchyni. V Japonsku sú dokonca adzuki fazuľa spoločne so sójou asi najpopulárnejšími strukovinami. Chutia ľahko sladkasto, sú veľmi dobre stráviteľné a náramne sa hodia do polievok, nátierok, kaší alebo šalátov. Sú plné proteínov a vlákniny, naopak obsahujú minilálne množstvo tukov.
Hľadáte tip, akú pochúťku z fazuliek adzuki uvariť? Skúste napríklad recept na úžasné adzuki s ryžou a zeleninou v našom magazíne . Recept si pre Vás pripravila naša blogerka a ambasádorka MaruškaVeg.
Návod na prípravu: Adzuki vopred namočte na 8-12 hodín a varte 50 - 60 minút
- Zipsový uzáver obalu na udržanie čerstvosti a možnosti pohodlného znovuotvorenia
Zloženie: 100% adzuki fazuľa
Skladujte pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu najviac 70 %.
Nutričné hodnoty ◉ ADZUKI FAZUĽA 500 G
Nutričné hodnoty | ve 100g | v 1 dávke |
Energetická hodnota | 1295 kJ / 310 kcal | |
Tuky | 0,6 g | |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,2 g | |
Sacharidy | 63,4 g | |
z toho cukry | 0,1 g | |
Vláknina | 8,7 g | |
Bielkoviny | 20,2 g | |
Soľ | 0,01 g |
Vlastnosti produktu ◉ ADZUKI FAZUĽA 500 G
Hmotnosť | 500 g |
Poľnohospodárska produkcia | mimo EÚ |
Krajina pôvodu | Česká republika |
Výrobca | NUTTY |
Minimálna trvanlivosť do | uvedené na obale |