BUJÓNKA Morčacie
Morčacie bujónku možno použiť na varenie polievok, dochutenie omáčok a mäsových či zeleninových zmesí. Je plná chuti morčacieho mäsa. Krásne dodá chuť pri varení ryže, bulguru, kuskusu a pod. Jej použitie sa medze nekladú. Základom je morčacie mäso z českých chovov a zelenina.
- Z bujónky 200 g urobíte cca 5 l "vývaru" .
- Z bujónky 300 g urobíte cca 7 - 8 l "vývaru" .
- Z bujónky 900 g urobíte cca 20 l "vývaru" .
Zloženie:
Zelenina 52% (cuketa, petržlen, zeler , mrkva, paradajka, cibuľa, petržlenová vňať, cesnak), morčacie mäso 38%, hrubozrnná morská soľ 10%, bobkový list.
Trvanlivosť 18 mesiacov pri teplote do 25 °C. Po otvorení je nutné uchovávať v chladničke a spotrebovať počas jedného mesiaca.
Informácie pre veľkoobchodných partnerov:
- Kartón obsahuje 12 ks bujoniek
Nutričné hodnoty BUJÓNKA Morčacie
Nutričné hodnoty | ve 100g | v 1 dávke |
Energetická hodnota | 295 kJ / 70 kcal | |
Tuky | 1,7 g | |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,4 g | |
Sacharidy | 2,8 g | |
z toho cukry | 2,1 g | |
Bielkoviny | 10 g | |
Soľ | 10,2 g |
Vlastnosti produktu BUJÓNKA Morčacie
Obsah balenia | 130 g | 200 g | 300 g | 900 g |
Krajina pôvodu | Česká republika |
Výrobca | Bujónka |
Zloženie | uvedené v popise produktu |
Minimálna trvanlivosť do | uvedené na obale |