Lyofilizované ovocie v čokoláde
Lyofilizované ovocie v čokoláde - maškrtenie povolené! NUTTY = Láska na prvé chrumknutie. Pochutnajte si na variantách malín a jahôd vo vegetariánskych variantoch našej čokolády alebo úžasnej bielej a klasickej mliečnej čokoláde .
Lyofilizácia , čiže sušenie hlbokým mrazom pri extrémnom znížení atmosférického tlaku, je nesmierne šetrné nielen z hľadiska uchovania vitamínu C a ďalších antioxidantov, ale rovnako tak flavonoidov a ďalších preventívne účinných zložiek. V prepočte na hmotnosť je účinnosť a efektívnosť niekoľkonásobne vyššia ako pred spracovaním . Mrazom sušené plody neobsahujú pridané konzervanty ani cukor.
Vône, vzhľadom aj chuťou sú takmer porovnateľné s čerstvým ovocím.