Úvod / Zdravé potraviny / Prílohy / Cestoviny Pasta Daniela

PASTA DANIELA Cestoviny semolínové kakaové - Gnocchetti 350 g

PASTA DANIELA Cestoviny semolínové kakaové - Gnocchetti 350 g

PASTA DANIELA Cestoviny semolínové kakaové - Gnocchetti 350 g

5,78 €(4,82 € bez DPH)
SklademOdošleme v pondelok 04. 11.

PASTA DANIELA Cestoviny semolínové kakaové - Gnocchetti 350 g

Žiadne farbivá ani stabilizátory:

Pri výrobe cestovín sa nepoužívajú žiadne farbivá, stabilizátory ani iné „šmakulády“.
Príchute sú zafarbené výhradne pridávanou príchuťou zo surovín, ktoré sa snažia získavať z okolitých zdrojov, ako sú drobní pestovatelia, farmy a statky.
Vďaka kvalitným ingredienciám a pomalému spôsobu sušenia je dosiahnutá jedinečná chuť.

Príprava:

Na 100 g cestovín 1 l vody a 10 g soli. Do vriacej vody pridáme soľ a následne cestoviny. Varíme 5–10 min. (podľa tvaru cestovín). Ohrev vypneme, mierne nedovarené cestoviny necháme dôjsť vo vode pokiaľ nie sú Al dente „na skus“.

Skladovanie:

Skladujte v suchu a tme.

Čo je semolina?

Semolina alebo semolínová múka je pšeničná krupica pomletá z tvrdej alebo tvrdozrnnej pšenice (Triticum durum). Používa sa najmä na výrobu kvalitných cestovín alebo na prípravu semolínových (pšeničných) kuskusov, bulgurov a chalv. Vyššiu kvalitu (cestoviny sa nerozvárajú, majú vyššiu nutričnú hodnotu a nižší glykemický index) zaisťuje väčšie množstvo lepku. Semolínové produkty sú teda (rovnako ako produkty zo špaldy) nevhodné pre bezlepkovú diétu.

Zloženie:

Semolina (múka z tvrdej pšenice Triticum durum), panenský olivový olej.

Upozornenie:

Okrem bezlepkových cestovín môžu ostatné druhy obsahovať stopové množstvo iných ochutení, vrátane alergénov (vajcia).

Dotaz k produktu PASTA DANIELA Cestoviny semolínové kakaové - Gnocchetti 350 g

Meno
Telefón
E-mailpovinné
povinné pole
Vaša otázkapovinné
povinné pole
 

Súvisiace produkty