Rašovská Trhané mäso Kačacie 160 g
Trhané kačacie mäso (alebo tiež Rillettes).
Táto delikatesa je vyrábaná metódou nočnej úpravy pri nízkych teplotách a to najmenej 12hodín. Ochutnajte vynikajúcu delikatesu. Na výrobu tejto delikatesy spracovávam iba chudé kačacie stehná.
Trhané mäso je možné podávať aj v teplej úprave. Najradšej ich pražím na panvičke a pridávam do rizota, k špagetám či na bagetku.
Všetky výrobky sú bez konzervantov a lepku. Navyše ich špeciálne sterilujem, preto nie je nutné ich skladovať v chlade do ich otvorenia.
Po otvorení uchovajte výrobok v chladničke a spotrebujte do 48 hodín.
Trvanlivosť výrobku je 18 mesiacov od dátumu (ručnej) výroby .
Zloženie : Min. 70% kačacieho mäsa: starostlivo obrané kačacie stehná, bravčová masť, rozmarín, soľ 1,5% a korenie.
Nutričné hodnoty Rašovská Trhané mäso Kačacie 160 g
Nutričné hodnoty | ve 100g | v 1 dávke |
Energetická hodnota | 1764 kJ | |
Tuky | 30 g | |
Sacharidy | 0,5 g | |
Bielkoviny | 20 g | |
Soľ | 1,9 g |
Vlastnosti produktu Rašovská Trhané mäso Kačacie 160 g
Obsah balenia | 160 g |
Krajina pôvodu | Česká republika |
Výrobca | Rašovská Eva |
Zloženie | uvedené v popise produktu |
Minimálna trvanlivosť do | uvedené na obale |