NUTTY Jahody lyofilizované prášok 50 g
NUTTY Jahody lyofilizované prášok 50 g
Lyofilizácia je unikátny proces sušenia ovocia mrazom. Prebieha najskôr tak, že ovocie prudko zmrazíme a následne sa suší pri nižšom okolitom tlaku. Tým dochádza k javu, kedy sa sa voda z ovocia mení na paru, ale ovocie si aj napriek tomu zachováva farbu, vôňu a tiež nutričnú hodnotu vrátane všetkých vitamínov a minerálov obsiahnutých v čerstvom ovocí.
- Lyofilizovaný prach z jahôd sa skvele hodí do dezertov, ako ochucovadlo do desiat, jogurtov alebo ako 100% prírodné farbivo do pekárenských výrobkov
Všetko naše lyofilizované ovocie je balené ručne s najväčšou možnou starostlivosťou. Obrázky na webe zodpovedajú obsahu balenia, ktoré dostanete.
Jahody sú výborným zdrojom vitamínu C , ktorý podporuje našu imunitu. Ako jeden z mála druhov ovocia, obsahujú jahody kyselinu ellagovú, ktorá pôsobí na telo ako účinný antioxidant a pomáha neutralizovať negatívne účinky voľných radikálov na naše bunky . Vďaka nízkemu glykemickému indexu jahody pomáhajú regulovať krvný cukor, sú teda vhodné aj pre diabetikov.
- Zipsový uzáver obalu na udržanie čerstvosti a možnosti pohodlného znovuotvorenia
Zloženie:
100% lyofilizované jahody
Nutričné hodnoty NUTTY Jahody lyofilizované prášok 50 g
Nutričné hodnoty | ve 100g | v 1 dávke |
Energetická hodnota | 1359 kJ / 323 kcal | |
Tuky | 3,8 g | |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,36 g | |
Sacharidy | 52,6 g | |
z toho cukry | 52,6 g | |
Vláknina | 20,0 g | |
Bielkoviny | 7,9 g | |
Soľ | 0,01 g |
Vlastnosti produktu NUTTY Jahody lyofilizované prášok 50 g
Obsah balenia | 100 g |
Poľnohospodárska produkcia | mimo EU |
Výrobca | NUTTY |
Zloženie | Jahody 100% |