SRDIEČKA V ČOKOLÁDE
SRDIEČKA V ČOKOLÁDE
Ako si jednoducho pripraviť valentínsku mňamku? Stačí vám doslova pár surovín a tak pre vás mám hneď dva varianty.
A)
50 g mletých orechov
3 pl orechového masla ČokoMARu s malinami
2 pl javorového sirupu
štipku soli
B)
50 g sušeného kokosu
3 pl orechového masla MandLOVE
2 pl javorového sirupu
štipku soli
Na dokončenie:
rozpustená horká čokoláda
lyo maliny/kokos
V miske zmiešame mleté orechy alebo kokos s orieškovým maslom, javorovým sirupom a štipku soli. Dôkladne premiešame, aby sa všetko prepojilo.
Pomocou vykrajovača tvoríme jednotlivé srdiečka. Vykrajovač položíme na podložku s papierom na pečenie a hmotu dáme dovnútra a utlačíme, takto pokračujeme kým máme obe cestá spracované. Dáme aspoň na 30 minút do mrazničky, aby sa nám s tým lepšie pracovalo.
Potom môžeme srdiečka namáčať do čokolády a ozdobiť rozdromenými lyofilizovanými malinami alebo kokosom.
Skladujeme v chladničke.
20. 01. 2025